Autorijschool Rij(be)Wijs in Hoofddorp

Autorijschool Rij(be)Wijs in Hoofddorp biedt voordelige totaalpakketten voor het behalen van jouw rijbewijs. Niet alleen voor de praktijklessen, maar natuurlijk ook voor de theorie. Zo haal je op een snelle én voordelige manier jouw rijbewijs en kun je zelfstandig deelnemen aan het verkeer. Bij onze rijschool in Hoofddorp ben je daarnaast altijd verzekerd van een maatwerk begeleiding die geheel op jouw persoonlijke leertempo en niveau is afgestemd.Autorijschool Hoofddorp

Het pakket kan bestaan uit een aantal rijlessen en het praktijkexamen. Eventueel kan daar het theorie examen aan toegevoegd worden. Het pakket dat je nodig hebt bepalen we aan de hand van jouw eerste autorijles. Onze ervaren instructeurs kunnen zo een goede inschatting maken van het aantal lessen dat je nodig hebt om je rijbewijs te kunnen halen. We kijken hoeveel kennis je al bezit en hoeveel vaardigheden je al hebt opgedaan in het autorijden.

Uiteraard bepalen we het aantal lessen altijd in overleg. Daarbij mag je een maatwerk begeleiding verwachten van ervaren rijinstructeurs. Niet alleen voor wat betreft het praktijkgedeelte, maar natuurlijk ook voor de theorie. Door deze persoonlijke begeleiding hebben we binnen onze autorijschool in Hoofddorp een hoog slagingspercentage. We doen er dan ook alles aan om je optimaal voor te bereiden op het naderende examen.

Kwalitatieve autorijschool omgeving Hoofddorp

Door onze voordelige en maatwerk totaalpakketten, kunnen we je optimaal begeleiden naar het afleggen van een succesvol praktijkexamen. Tijdens onze lessen besteden we extra aandacht aan zelfverzekerdheid achter het stuur, het beheersen van het voertuig, zelfstandig deelnemen aan het verkeer en inzicht in bepaalde verkeerssituaties. Ook snel kunnen anticiperen, het kennen van de verkeersregels en voertuig kennis mogen daarbij niet ontbreken.

Iedere leerling leert daarbij op zijn of haar eigen manier en tempo. Een persoonlijke begeleiding en ondersteuning is dan ook altijd een garantie binnen onze rijschool in Hoofddorp. Natuurlijk ben je bij autorijschool Rij(be)Wijs ook van harte welkom als je liever losse lessen afneemt. Dit kan zowel voor de praktijk als de theorielessen. Ook als je al wat meer ervaring of affiniteit hebt met autorijden bieden we passende totaalpakketten aan.

Vaak heb je dan binnen aan aantal rijlessen al voldoende om goed voorbereid het praktijkexamen in te kunnen gaan. Ook als je wat meer begeleiding nodig hebt bieden we een passende oplossing. We zorgen er altijd voor dat je vol zelfvertrouwen deel kunt nemen aan het verkeer. Ook als je op zoek bent naar een motorrijschool in Hoofddorp ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak voor een voordelige proefles.

Meteen inschrijven

Contact opnemen

 

Nu voordelig een proefles voor scooter, auto en motor!

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in voor een proefles.

    Je naam (verplicht)

    Je email

    Je telefoonnummer (verplicht)

    Voor welk voertuig wil je een proefles (verplicht)