Zoek je een autorijschool in Hoofddorp en omgeving waar u totaalpakketten kunt afnemen? Zoek niet verder, want Rij(Be)Wijs is je adres. Wij bieden complete pakketten rijlessen aan voor de auto, motor en de scooter, evenals de bijbehorende theorielessen. Wil jij je rijlessen bij een betrouwbare en ervaren autorijschool afnemen, dan neem je vandaag nog contact op met Rij(Be)Wijs.

Pakketten op maat

Wanneer je je aanmeld bij onze autorijschool, gaan we een afspraak plannen voor een eerste les. Tijdens deze les gaan we kijken welke kennis, vaardigheden en inzicht je al dan niet al hebt. Op basis daarvan stemmen we een voor jou geschikt pakket af. Uiteraard gaat alles in goed overleg. Ons doel is wel om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het uiteindelijke examen. Daarbij vinden we het extra belangrijk dat je met een zelfverzekerd gevoel de weg op gaat. Wij helpen je niet alleen met de praktijklessen, maar ook voor het volgen van theorielessen zit je goed bij ons. Volg je rijlessen bij Rij(Be)Wijs dan leer je bij ons onder andere zien en gezien worden, voertuigbeheersing, verkeersdeelneming, verkeersinzicht en anticiperen, omgaan met verkeersregels en voertuigkennis.

Slagingskans

Niets is zo vervelend om keer op keer voor je rij-examen te zakken. Iedere keer daalt je zelfvertrouwen. Wij bereiden je zo goed mogelijk voor op je examen waardoor de kans op zakken zoveel mogelijk beperkt wordt. We hebben dan ook niet voor niets een bijzonder hoog slagingspercentage. Met onze 25 jaar aan ervaring zijn wij uniek in de omgeving.

Aanmelden bij dé autorijschool in Hoofddorp en omgeving

Rij(Be)Wijs is dé autorijschool van Hoofddorp waar je onder begeleiding van de beste instructeurs alle kneepjes van het besturen van auto, motor of een scooter bijgebracht wordt. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunnen we direct een eerste rijles inplannen. De eerste rijles kun je als een rijtest beschouwen. Wij hopen snel wat van je te horen en je te begeleiden op weg naar je rijbewijs.

 

 

Nu voordelig een proefles voor scooter, auto en motor!

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in voor een proefles.

Je naam (verplicht)

Je email

Je telefoonnummer (verplicht)

Voor welk voertuig wil je een proefles (verplicht)