Motorrijschool Rij(be)Wijs in Hoofddorp

Motorrijden geeft je het ultieme gevoel van vrijheid en neemt daarom steeds meer in populariteit toe. Als je wilt leren motorrijden ben je bij motorrijschool Rij(be)Wijs in Hoofddorp dan ook aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring in het vak ben je altijd verzekerd van een goede opleiding waarbij veiligheid en kwaliteit op de eerste plaats staan. Motorrijschool Hoofddorp

Na een rijopleiding binnen onze motorrijschool in Hoofddorp, kun jij je in alle vrijheid van A naar B verplaatsen. Dat doe je met een motor niet alleen een stuk sneller en efficiënter, maar je ondervindt op een motor ook veel minder hinder van verkeersopstoppingen en drukte.
Door het behalen van je motorrijbewijs kun je tevens behoorlijk besparen op de brandstof en de verzekering. Deze kosten liggen aanzienlijk lager dan dat je gebruikt maakt van een auto.Als je jouw motorrijbewijs wilt halen ben je bij Rijschool Rij(be)Wijs in Hoofddorp dan ook van harte welkom.

Zodra je 18 jaar bent, kun je beginnen met motorrijlessen. Je start met het A1 rijbewijs waarbij je motoren tot 125cc mag besturen. Vanaf 20 jaar kun je starten met het A2 rijbewijs waarbij de motor een vermogen mag hebben van maximaal 35kw. Boven de 21 jaar kom je in aanmerking voor het motorrijbewijs A80. Als deze 2 jaar in je bezit is, mag je motoren met vol vermogen besturen in het verkeer. Begin je bij onze motorrijschool in Hoofddorp als je 24 jaar of ouder bent, dan mag je direct examen doen voor je A-rijbewijs.

Professionele motorrijschool in Hoofddorp

Naast het behalen van je motorrijbewijs, ben je bij Rij(be)wijs ook van harte welkom als je op zoek bent naar een goede autorijschool in Hoofddorp. Onze rijschool in Hoofddorp is daarmee gespecialiseerd in zowel het motor als het autorijbewijs. Voor je zelfstandig een motor mag besturen en deel mag nemen aan het verkeer, moet je eerst in het bezit zijn van een geldig motorrijbewijs.

Door de ruime ervaring van onze instructeurs ben je altijd verzekerd van een kwalitatieve en op maat gemaakte begeleiding. Onze lessen worden dan ook compleet afgestemd op jouw leertempo en vaardigheden. Op deze manier leer je alles wat je moet weten om veilig en vertrouwd deel te kunnen nemen aan het verkeer met een motor. Bij motorrijschool Rij(be)Wijs in Hoofddorp mag je daarom altijd rekenen op een uitstekende begeleiding die jou optimaal voorbereid op het naderende examen.

Deze ondersteuning zorgt ervoor dat je jouw motor straks tot in de puntjes beheerst. Binnen onze autorijschool in Hoofddorp bieden we tevens spoedpakketten aan als je jouw motorrijbewijs wilt halen. Zo ben je nog sneller in het bezit van dat felbegeerde pasje. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Direct een afspraak maken voor een voordelige proefles motorrijles kan natuurlijk ook.

Meteen inschrijven

Contact opnemen

 

Nu voordelig een proefles voor scooter, auto en motor!

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in voor een proefles.

    Je naam (verplicht)

    Je email

    Je telefoonnummer (verplicht)

    Voor welk voertuig wil je een proefles (verplicht)