Vraag het iedere motorrijder na en zij zullen beamen dat het besturen van een motor je een gevoel van vrijheid geeft. Wij kunnen ons voorstellen dat je ook kippenvel krijgt van ronkende motoren en dat het halen van een motorrijbewijs een van je dromen is. Wil je kwalitatief hoogstaande rijlessen volgen, dan meld je je aan bij Rij(Be)Wijs, je ervaren motorrijschool in Hoofddorp en omgeving.

Vertrouwd de weg op

Wanneer je je motorrijbewijs wilt halen, kun je je bij onze motorrijschool in Hoofddorp aanmelden wanneer je 18 jaar bent. Je kunt dan starten met de lessen voor je rijbewijs A1 waarbij je motorfietsen tot 125cc en maximaal 11 kW mag besturen. Vanaf de leeftijd van 20 jaar mag je starten voor je rijbewijs A2 waarbij je motorfietsen met een vermogen van maximaal 35kW mag gaan besturen. Ben je 21 jaar dan mag je rijbewijs A met code 80 gaan halen. Na 2 jaar kunt je dit rijbewijs bij de gemeente omruilen voor een ‘volledig’ rijbewijs waarmee je motoren met vol vermogen mag gaan besturen. Ben je 24 jaar of ouder, dan mag je direct gaan lessen voor het rijbewijs A voor motoren met vol vermogen.

Totaalpakket

De instructeurs van onze motorrijschool in Hoofddorp zorgen ervoor dat jij na het behalen van je rijbewijs ruim voldoende vaardigheden hebt om vertrouwd in het verkeer te zijn. We zorgen ervoor dat je wordt onderwezen op alle punten die voor je examen, maar zeker ook voor het latere weggedrag belangrijk zijn.

Aanmelden bij de motorrijschool in Hoofddorp

Wil jij ook de beste rijlessen van de beste instructeurs volgen? Dan meld je je direct aan bij Rij(Be)Wijs. Wij zorgen ervoor dat we je na het behalen van je rijbewijs met een gerust hart de weg op kunnen laten gaan. Onze kundige instructeurs helpen je om binnen de kortste keren het rijbewijs te halen. Informeer naar onze spoedpakketten of bel voor een afspraak voor een eerste les. Ook kun je contact met ons opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de website.

 

 

Nu voordelig een proefles voor scooter, auto en motor!

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in voor een proefles.

Je naam (verplicht)

Je email

Je telefoonnummer (verplicht)

Voor welk voertuig wil je een proefles (verplicht)