Je rijbewijs halen Rijschool Rijbewijs Hoofddorp is een rijschool in Haarlem. Je kunt bij ons terecht voor lessen in de auto, scooter als motor. Wij hebben een hoog slagingspercentage mede door de persoonlijke begeleiding.

Voor jong en oud je rijbewijs halen in Haarlem

Of je nu 16 jaar of ouder bent.Een rijbewijs halen in Haarlem kan iedereen! Zo kun vanaf 16 jaar lessen volgen voor je brommer maar ook personen met een oudere leeftijd kunnen bij ons terecht voor bijvoorbeeld een scooter, motorrijbewijs want door de persoonlijke begeleiding kunnen wij het beste uit een ieder halen. Bekijk hieronder vanaf welke leeftijd, je welke lessen kunt volgen.

 • 16 jaar, brommer rijbewijs halen
 • 16,5 jaar, volgen van auto rijlessen
 • 17 jaar, toets doen in het afrijden
 • 18 jaar, afrijden motor en autorijbewijs
 • Vanaf 20 jaar, motorrijbewijs A2 categorie
 • Vanaf 21 jaar, motorrijbewijs A categorie

Waarom je rijbewijs halen in Haarlem? – Rijschool Rijbewijs

Het is kiezen voor Rijschool Rijbewijs is een verstandige keuze aangezien wij een heel hoog slagingspercentage hebben. Je krijgt les van Edwin, dit wil zeggen dat je altijd een vaste les instructeur hebt. Deze lessen zijn zonder andere leerlingen waardoor je de volledige aandacht en persoonlijke begeleiding krijgen tijdens je lessen. En Rijschool Rijbewijs biedt ‘All In’ pakketten aan waarbij theorie als praktijk lessen inbegrepen zijn en niet te vergeten de tussentijdse toets.

Je wilt je rijbewijs halen in Haarlem bij Rijschool Rijbewijs?

Je ben er uit! Je wilt je rijbewijs halen in Haarlem. Vraag vandaag nog gehele vrijblijvend een offerte aan bij Rijschool Rijbewijs of neem contact op via de onderstaande button voor vragen.
Meteen inschrijvenContact opnemen

Nu voordelig een proefles voor scooter, auto en motor!

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in voor een proefles.

  Je naam (verplicht)

  Je email

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Voor welk voertuig wil je een proefles (verplicht)

  Rijbewijs halen Haarlem