Of je nou op zoek bent naar een rijschool voor je motorrijbewijs, je autorijbewijs of misschien je scooterrijbewijs.. Bij Rij-Be-Wijs(rijschool Hoofddorp) ben je aan het juiste adres!

Veelal zal je een controle willen doen of deze rijschool hoofddorp voor jou geschikt is? Misschien doe je dat zelfs middels onderstaande checklijst? Dat scheelt, we hebben het allemaal!

Rijschool checklijst:

 • Hoog slagingspercentage
 • Spoedcursus mogelijk
 • Theorielessen mogelijk
 • Ervaren instructeur
 • Goed bereikbaar

Unieke lesmethode

Jij wilt natuurlijk optimaal voorbereid zijn op je rijexamen voor je rijbewijs A of B, zeker in een drukke omgeving zoals Hoofddorp. De rijinstructeur van onze verkeersschool weten alle uitdagingen te vinden. Bij onze rijschool maak je gebruik van een unieke lesmethode inclusief 1 gratis proefles, een persoonlijk lesplan en eventuele theorielessen. Op die manier ga jij met een vertrouwen je examen in!

Rijlessen op je eigen tempo

Als je je rijbewijs (A, B) wilt halen is het fijn als je dat op je eigen manier kunt doen, met een rijinstructeur die bij jou past en op je eigen tempo. De Rij-Be-Wijs Rijschool Hoofddorp zorgt ervoor dat dit kan. Bij onze autorijschool heb je de keuze uit het volgen van een spoedcursus of geheel in je eigen tempo.

De leukste rijschool Hoofddorp

Rij-Be-Wijs is een rijschool met talloze jaren ervaring. Bij onze autorijschool in Hoofddorp staan genoeg instructeurs klaar om jou volledig voor te bereiden voor je rijbewijs. Natuurlijk met succes, want bij onze autorijschool in Hoofddorp slagen bijna alle jongeren in één keer. Wil je probleemloos kunnen rijden door het centrum van Hoofddorp of binnenkort je partner ophalen op Hoofddorp station? Meld je direct aan bij onze rijschool Hoofddorp voor een gratis proefles!

 

Rijschool Hoofddorp Instructeur Edwin van Leeuwen, Renault Megane

Autorijles in Hoofddorp

Bij rijschool Rij-Be-Wijs in Hoofddorp kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt.

Wij zijn flexibel met inroosteren!

Interesse gekregen of gewoon behoefte aan wat extra informatie? Vul onderstaand contact formulier in 😉

 

 

 

 

Interesse? Neem contact op:

  Uw naam *

  Uw email *

  Onderwerp

  Uw bericht