Het hebben van je rijbewijs is het ultieme gevoel van vrijheid. Kunnen gaan en staan waar en wanneer je maar wilt. Zodra je in de gelegenheid bent, wil je dan ook zo snel mogelijk in het bezit zijn van dat gewilde roze pasje. Je wilt natuurlijk de beste lessen volgen om straks met een vertrouwd gevoel de weg op te kunnen, en dat in het liefst zo kort mogelijke tijd. Rij(Be)Wijs is je ervaren rijschool in Hoofddorp waar kwaliteit en veiligheid centraal staat.

Theorie en praktijk

Naast de praktijklessen is theorie een onmisbaar onderdeel van de weg naar het halen van het rijbewijs. Wanneer je slaagt voor je theorie examen, krijg je een theoriecertificaat waarmee je je praktijkexamen mag aanvragen. De theorie is grotendeels zelfstudie, echter kun je bij onze rijschool in Hoofddorp een theorie avond volgen waar wij de belangrijkste punten toelichten. Dit is een goede ondersteuning voor het halen van je theorie examen. Bij Rij(Be)wijs kun je terecht voor het behalen van je rijbewijs voor de auto, motor en de scooter.

Een ervaren instructeur

Edwin van Leeuwen is de rij-instructeur bij Rij(Be)Wijs. Met maar liefst 25 jaar ervaring als instructeur, is Edwin de aangewezen persoon om je de kneepjes van het auto- of motorrijden bij te brengen. Het is dan ook niet voor niets dat Rij(Be)Wijs een opvallend hoog slagingspercentage heeft. Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen niet alleen snel slagen voor het rijbewijs maar dat ze ook wijs in het verkeer en een sterke chauffeur zijn.

Starten bij de rijschool in Hoofddorp

Mogen wij je begeleiden op weg naar het halen van je rijbewijs? Neem dan direct contact met ons op voor het maken van een afspraak. De eerste les wordt direct gebruikt om te kijken wel uitgangspunt je hebt. Op basis daarvan zullen wij de lessen op jouw persoonlijke vaardigheden aanpassen. Maak een afspraak door telefonisch contact op te nemen of door het invullen van het contactformulier op de website.

Meteen inschrijven Contact opnemen

 

Nu voordelig een proefles voor scooter, auto en motor!

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in voor een proefles.

Je naam (verplicht)

Je email

Je telefoonnummer (verplicht)

Voor welk voertuig wil je een proefles (verplicht)

Rijschool Hoofddorp