Rijschool Rij(be)Wijs in Hoofddorp

Bij onze rijschool in Hoofddorp ben je van harte welkom als je op een veilige en snelle manier je rijbewijs wilt halen. Dit roze pasje geeft je namelijk behoorlijk wat voordelen. Je bent niet langer afhankelijk van het openbaar vervoer en kunt je in alle vrijheid verplaatsen. Het behalen van je rijbewijs is niet alleen waardevol voor nu, maar zeker ook met het oog op de toekomst. Binnen onze rijschool in hoofddorp staat veiligheid en kwaliteit centraal. Rijschool Hoofddorp

Je leert op jouw eigen tempo waardoor je jouw rijbewijs snel en efficiënt kunt behalen. Je lest onder de deskundige begeleiding van een ervaren instructeur. Met ruim 25 jaar ervaring in het vak kun je dus altijd rekenen op een uitstekende begeleiding waardoor je veilig en verantwoord leert autorijden. Zo ga je zelfverzekerd en met een vertrouwd gevoel het eindexamen tegemoet.

Natuurlijk ben je bij Autorijschool Rij(be)Wijs in Hoofddorp ook aan het juiste adres voor theorielessen. Deze lessen zijn een combinatie van zelfstudie, maar we organiseren ook diverse avonden waarin we de meest belangrijke elementen uitleggen en toelichten. Met het behaalde theoriecertificaat kun je vervolgens een aanvraag doen voor het praktijkexamen. Ook als je op zoek bent naar een goede motorrijschool in Hoofddorp staan we voor je klaar.

Goede rijschool in Hoofddorp

Als je besloten hebt om je rijbewijs te gaan halen via onze rijschool, dan verzekeren we je een op maat gemaakte rijopleiding. Jouw niveau bepalen we aan de hand van een eerste les. Zo kunnen we de vervolgopleiding geheel aanpassen aan jouw huidige vaardigheden. Door deze maatwerk ondersteuning kun je leren op jouw eigen tempo. Dit heeft als voordeel dat je de technieken sneller en beter in je opneemt waardoor je de vaardigheden sneller onder de knie krijgt.

Vertrouwd raken met het voertuig waarin je lest is daarbij ook van groot belang. Gaandeweg behandelen we diverse verkeerssituaties en besteden we extra aandacht aan de bijzondere verrichtingen zoals bijvoorbeeld file parkeren. Uiteraard leer je ook hoe je kunt zorgen voor een goede doorstroming in het verkeer, en hoe je bepaalde situaties op de weg in moet schatten.

Op deze manier voel jij je snel vertrouwd achter het stuur. Bij Rijschool Rij(be)Wijs in Hoofddorp ben je altijd verzekerd van een één op één begeleiding wat jou optimaal voorbereid op het succesvol afronden van het praktijkexamen. Neem vrijblijvend contact met ons op als je meer informatie wenst of maak direct een afspraak voor jouw eerste autorijles.

Meteen inschrijven

Contact opnemen

 

Nu voordelig een proefles voor scooter, auto en motor!

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in voor een proefles.

    Je naam (verplicht)

    Je email

    Je telefoonnummer (verplicht)

    Voor welk voertuig wil je een proefles (verplicht)

    Rijschool Hoofddorp